• Πρόγραμμα

  Φωτοβολταϊκά σε Στέγες 2023

  Έως 60% επιδότηση για οικιακά φωτοβολταϊκά net metering με μπαταρία!
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Καλωσορίσατε στην

  Upsolar Hellas

Γνωρίστε την εταιρεία μας

Ο Σκοπός μας

Η Upsolar είναι ένας κορυφαίος διεθνής κατασκευαστής και παραγωγός ηλιακών φωτοβολταϊκών (PV) μονάδων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σκοπός της εταιρείας είναι η αδειοδότηση, σχεδιασμός, εγκατάσταση, κατασκευή, τοποθέτηση και θέση σε λειτουργία ενεργειακών συγκροτημάτων από ηλιακή ενέργεια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Χτίζουμε ένα βιώσιμο μέλλον

Υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία

Η Upsolar προσφέρει φωτοβολταϊκά συστήματα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα, που σχεδιάζονται για μακροπρόθεσμη απόδοση και αντοχή. Η εταιρεία επιλέγει τα καλύτερα υλικά και εφαρμόζει αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία των προϊόντων της.

Καινοτομία και τεχνολογία

Η Upsolar είναι γνωστή για την καινοτομία και τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας στα φωτοβολταϊκά της συστήματα. Η εταιρεία επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη για να προσφέρει βέλτιστες λύσεις που είναι αποδοτικές και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Αρωγός στην αειφορία

Η Upsolar είναι δεσμευμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προώθηση της αειφόρου ενέργειας. Με τα φωτοβολταϊκά συστήματά της, συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και στην προαγωγή μιας βιώσιμης και καθαρής ενεργειακής παραγωγής.

Οι καλύτερες ενεργειακές λύσεις

Συνολικά, η Upsolar προσφέρει υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκά συστήματα με τεχνολογία, καινοτομία και δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος. Αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στην ανανεώσιμη ενέργεια με αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα.

Λεωφόρος Ευελπίδων 228 και Μακεδονίας 1, Βάρη 16672

Συμπληρώστε την φόρμα

  Copyright 2023 Upsolar.gr
  checkmark-circle