Σχετικά με εμάς

Η Upsolar Group, από την ίδρυση της το 2006, είναι ένας κορυφαίος διεθνής κατασκευαστής και παραγωγός ηλιακών φωτοβολταϊκών (PV) μονάδων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2009 μέσω του εμπορικού της αντιπροσώπου Upsolar Hellas και έχει καθιερωθεί ως πάροχος κορυφαίων φωτοβολταϊκών πάνελ μεταξύ άλλων. Από την ανάπτυξη και τη χρηματοδότηση έργων έως τη λειτουργία και τη συντήρηση, οι προσφορές μας έχουν εξελιχθεί για να υποστηρίζουν καλύτερα τις διαφορετικές ανάγκες της εγχώριας αγοράς ηλιακής ενέργειας.

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Η Upsolar Group παράγει ηλιακά φωτοβολταϊκά (PV) πάνελ που διαθέτουν την καλύτερη αναλογία ποιότητας-κόστους στην αγορά, διασφαλίζοντας μέσω της Upsolar Hellas ασφαλείς μακροπρόθεσμες επενδύσεις για τους πελάτες μας σε ολή την Έλλαδα και την Κύπρο. Χρησιμοποιώντας εξαρτήματα κορυφαίας τεχνολογίας και συνεργαζόμενη με τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσειών του κλάδου, είμαστε σε θέση να παραμείνουμε μπροστά από την καμπύλη ζήτησης και να προσφέρουμε καινοτόμες, προσαρμοσμένες τεχνολογίες φωτοβολταϊκών για την κάλυψη των ποικίλων αναγκών των πελατών.

Έρευνα και Ανάπτυξη

Ακολουθώντας την αρχή ‘’Έρευνα και Ανάπτυξη’’, σε συνδυασμό με προτοπόρες τεχνολογίες παραγωγής, στην Upsolar διασφαλίζουμε κορυφαία απόδοση και αξιοπιστία στις μονάδες προϊόντων. Όλα τα προϊόντα της Upsolar υποστηρίζονται στον κλάδο με εγγυήσεις απόδοσης για την εξασφάλιση της αποδοτικότερης λειτουργίας των φωτοβολταϊκων κατά τη διάρκεια ζωής κάθε συστήματος.

Το Όραμά μας

Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και η συνεχής καινοτομία της Upsolar είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν από το σύνολο. Ως εμπορικός αντιπρόσωπος της Upsolar Group προσπαθούμε να ενισχύσουμε την εταιρεία με ισχυρούς συνεργάτες από όλη την Έλλαδα και την Κύπρο και να παρέχουμε στους πελάτες μας την απόδοση επένδυσης που τους αξίζει.

Ο σκοπός μας

Σκοπός της εταιρείας μας ως εμπορικός αντιπρόσωπος είναι η αδειοδότηση, ο σχεδιασμός, η εγκατάσταση, η κατασκευή, η τοποθέτηση και θέση σε λειτουργία ενεργειακών συγκροτημάτων από ηλιακή ενέργεια. Εισάγουμε, εξάγουμε φωτοβολταϊκά πάνελ και είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσείες στον τομέα της ενέργειας καθώς επίσης και υπηρεσείες τεχνοοικονομικού θέματος στην εκτέλεση πάσης φύσεως τεχνικών και ενεργειακών έργων.

Τα προνόμια είναι ξεκάθαρα

Συνολικά, η Upsolar προσφέρει υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκά συστήματα με τεχνολογία, καινοτομία και δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος. Αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στην ανανεώσιμη ενέργεια με αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα.

Άποψή μας

Η βελτιστοποίηση της οικονομικής απόδοσης μέσω των φωτοβολταϊκών και η ανεξαρτησία από τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας το ποσοστό εκπομπών των αερίων θερμοκηπίου καθώς και το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας σε μακροπρόθεσμη βάση. 
Αδειοδότηση, σχεδιασμός, εγκατάσταση ενεργειακών συγκροτημάτων
Εισαγωγές- Εξαγωγές φωτοβολταϊκών στοιχείων
Υπηρεσίες πάσης φύσεως ενεργειακών έργων
Υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία
Καινοτομία και τεχνολογία
Αρωγός στην αειφορία
Copyright 2023 Upsolar.gr